Филипос

ЧАРШАФИ.. 

ЧАРШАФИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА:

/40Х60/ – 25 БР. – ПАКЕТ

/60Х90/ – 25 БР. – ПАКЕТ

/80Х180/ – 25 БР. – ПАКЕТ