ЧАРШАФИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА:

/40Х60/ - 25 БР. - ПАКЕТ

/60Х90/ - 25 БР. - ПАКЕТ

/80Х180/ - 25 БР. - ПАКЕТ